Dostava na teritoriji cele Srbije je 600 RSD! Za narudžbine preko 10.000 RSD dostava je besplatna!

Vreme dostave i cena koštanja

DOSTAVA NA TERITORIJI BEOGRADA I NOVOG SADA

Isporuku vina na teritoriji Beograda i Novog Sada vršimo našim dostavnim vozilima na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Za svaku kupovinu veću od 10.000,00 RSD dostava je besplatna na celoj teritoriji Beograda i Novog Sada.

Za svaku kupivinu ispod vrednosti od 10.000,00 RSD trošak dostave se naplaćuje i iznosi fiksno 600 RSD, bez obzira na količinu i težinu porudžbine.

Dostava za Beograd je u roku od 24h od trenutka poručivanja, a na teritoriji Novog Sada 48h.

Plaćanje

Plaćanje troškova dostave se vrši prilikom isporuke ako prethodno nije plaćeno platnom karticom. Uz pošiljku vam dostavljamo račun.

Za porudžbine veće od 10.000,00 RSD ne postoje nikakvi dodatni troškovi, dok za porudžbine koje su vrednosti ispod 10.000,00 RSD plaćate i troškove dostave u iznosu od 400,00 RSD i taj iznos ce biti iskazan na računu zajedno sa cenom koštanja poručenih proizvoda.

Za hitne isporuke posle 14h na teritoriji Beograda molimo vas da nas kontaktirate putem našeg Chat servisa.

DOSTAVA VAN TERITORIJE BEOGRADA I NOVOG SADA

Isporuku vina van Beograda i Novog Sada vršimo putem kurirske službe Bex express.

Za svaku kupovinu veću od 8.000,00 RSD dostava je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

Za svaku kupovinu ispod vrednosti od 10.000,00 RSD trošak dostave se naplaćuje i iznosi fiksno 600,00 RSD, bez obzira na količinu i težinu porudžbine.

Sve porudžbine koje primimo do 17h poslaćemo narednog radnog dana putem kurirske sluzbe a vreme dostave na vašu adresu je maksimalno 72h od momenta potvrde porudzbine (uobičajeno vreme dostave je 24h). U slučaju da robu ne primite u predvidjenom roku molimo vas da nas obavestite e-mailom office@tvojavinoteka.rs ili slanjem poruke putem našeg Chat servisa

Plaćanje se vrši prilikom isporuke a pošiljku će pratiti i naš račun. Za porudžbine veće od 10.000 RSD plaćate tačan iznos koji je na računu – ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Za porudžbine ukupne vrednosti ispod 10.000 RSD plaćate  troškove dostave u iznosu od 600 RSD i taj iznos će biti iskazan na  računu zajedno sa cenom koštanja poručenih proizvoda.

OSTALE NAPOMENE

Prilikom slanja pošiljke, bez obzira na mesto dostave, dobićete i naš automatski e-mail kao potvrdu da smo primili Vašu porudžbimu i e-mail kad paket krene iz magacina ka Vama.

Kako bi izbegli situacije da dostavljač nema kome da dostavi isporučena vina, molimo vas da osigurate nečije prisustvo na adresi koju ste naveli kao adresu dostave kao i da prilikom naručivanja precizirate željeno vreme isporuke.

Naš kurir će Vas pozvati pre nego što stigne na Vašu adresu.

Plaćanje mozete vrsiti:

  • U gotovom novcu prilikom preuzimanja pošiljke;
  • Opštom uplatnicom;
  • Virmanom ili elektronskim putem;
  • Platnom karticom.

Korisnički centar: office@tvojavinoteka.rs